Tietojen kerääminen:

1.1. Henkilötiedot:

Voimme kerätä erilaisia henkilötietoja, mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi, passitietosi ja maksutietosi. Tietoja kerätään, kun teet varauksen, rekisteröidyt kiertueillemme, otat meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta tai asiakaspalvelumme kautta tai osallistut mihin tahansa tarjouksiin tai kyselyihin.

1.2. Käyttötiedot:

Kun vierailet verkkosivustollamme tai käytät palvelujamme, voimme automaattisesti kerätä tietoja vuorovaikutuksestasi kanssamme. Tähän sisältyy IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, viittaavat URL-osoitteet, sivunäkymät ja muut selaustiedot.

Tietojen käyttö:

2.1. Palvelujen tarjoaminen:

Käytämme kerättyjä tietoja toimittamaan pyytämäsi palvelut, käsittelemään varauksia ja maksuja sekä kommunikoimaan kanssasi varauksistasi tai mahdollisista muutoksista palveluihimme.

2.2. Palvelujemme parantaminen:

Voimme käyttää tietojasi parantaaksemme palvelujamme, mukauttaaksemme ne mieltymyksiisi ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttäjäkokemuksen.

2.3. Asiakastuki:

Voimme käyttää tietojasi vastaamaan tiedusteluihisi, käsittelemään huolesi ja tarjoamaan asiakastukea.

2.4. Oikeudellinen noudattaminen:

Tietyissä tilanteissa meidän voi olla pakko käyttää ja säilyttää tietojasi lakivelvoitteiden noudattamiseksi tai vastataksemme viranomaisten laillisiin pyyntöihin.

Tietoturva:

Käytämme kohtuullisia ja asianmukaisia toimenpiteitä suojataksesi henkilötietosi luvattomalta pääsyltä, paljastumiselta, muuttumiselta tai tuhoutumiselta. Käytämme turvateknologioita ja olemme toteuttaneet turvaprotokollia suojataksesi tietosi.

Tietojen jakaminen:

4.1. Kolmansien osapuolten palveluntarjoajat:

Voimme jakaa henkilötietojasi luotettavien kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka auttavat meitä palvelujemme toimittamisessa, kuten maksupalveluntarjoajat, IT-palveluntarjoajat tai asiakastukitoimistot. Näiden tarjoajien on velvollisuus suojata tietosi, ja he voivat käyttää sitä vain niihin tarkoituksiin, jotka määrittelemme.

4.2. Oikeudelliset vaatimukset:

Voimme paljastaa tietosi, jos se on laissa vaadittua tai hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on tarpeen lakivelvoitteidemme noudattamiseksi, oikeuksiemme tai omaisuutemme suojaamiseksi tai hätätilanteissa asiakkaidemme ja yleisön turvallisuuden varmistamiseksi.

Kansainväliset siirrot:

Henkilötietojasi voidaan siirtää ja käsitellä maissa, jotka eivät ole omiasi, joissa tietosuojalait voivat olla erilaiset. Ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietosi pysyvät suojattuina tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien lakien mukaisesti.